Friday, 6 May 2011

Fesyen Baju Raya Tahun Ni..

Erm..raya tahun 2011 nih akak aku dah tetapkan warna baju untuk kami satu keluarga..Tahun nih warna tema kami adalah warna purple. Dah lame tak pakai warna purple untuk raye. last sekali pakai tema purple tahun 2006. Waktu tuh tahun akak ku kawen. So kami leh la terus pakai baju purple tuh untuk tema kenduri kawen tersebut. Senang. Xyah nk banyak2 beli baju kan. Tahun ni aku rase nk wat pattern baju laen ckit. Jiran sebelah umah aku baju raye dier dah ciap da. Color hitam putin dan warna gold. Anak2 dier pon same. Ank dier 2 org jer..Masih kecil.. Chumel jer aku tgk baju budak 2org tuh.. Baju raye jiran aku nih baju lace tau..Ala lace pangantin tuh..Bukan main kan..Aku pon cm teringin lak nk pakai baju raya cmtuh..hehehe..tapi aku rase aku cm nk wat pattern cmnih. tapi color purple la..Tgk tau..

 

 

Erm..aku rase cm cantik jer..gune kain chiffon purple..Aku harap aku leh wat pattern cmnih.Harap2 menjadi la..hehe..doa2kn menjadi yer..:)

9 comments:

  1. Oyeen:nk tgk sara wat patern putih tu...cntik...nnt upload tau..

    ReplyDelete
  2. erm..kalu di buat akan ku upload gambarnyer..hehehe

    ReplyDelete
  3. sesuai gn chiffon ke?

    ReplyDelete
  4. alah..minat la baju yg warna putih tuh...cantik...nanti nak tempah kat awk la....agk2 bape upah ek???hahah tanye upah dulu la nanti x mampu bayar lak...susah hihih
    ~honeyss~

    ReplyDelete
  5. hehe..cntik kan..tggu saya wat dlu..baru saya leh wat kat org laen..hehe..tggu kan yer,,:)

    ReplyDelete
  6. sarah...berkenan la dress a.k.a jubah tu...brp upahnya?.....eylia :)

    ReplyDelete
  7. erm..xder lagi org temph dress cmtuh.tp kalau nk tnyer upah jahit dlm RM 45++ la..:)

    ReplyDelete
  8. hey sis..nk tumpang taye..Leez tau nak buat tempahan skrang agak lewat dah..tapi juz incase kalu2 sis still bley amek lagi tempahan ey..? really appreciate it..;( or alter baju raya..thanx..

    ReplyDelete
  9. sis.. yg putih tu awak xwat g ke?.. lawa ... sy tgk kt post2 awak yg slepas ni xde g ... mnanti penuh debaran.. cantek.. igt mcm nk tempah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...