Thursday, 22 September 2011

Jubah Menyusu

Jubah Menyusu (terdapat zip sembunyi di bahagian hadapan jubah)

Keseluruhan gambar Jubah Menyusu


Assalamualaikum rakan-rakan blog Jahitan@Sara..dah lama lak tk update blog nih..busy beraya la katakan. hehehe..Harituh Jahitan@Sara ada menerima temphan daripada kawan baik..Baju raya la kot..Sebab nak ambil sebelum raya..Kalau dah tempah baju sebelum raya, sudah semestinyer lah baju raya kan..hehhe..

Baju kawan nih adalah jubah menyusu. Erm..kawan nih tgh pregnant. So die terus berfikir ke hadapan untuk membuat jubah menyusu ini. Senang nnt..Dah ada baby nnt, jubah menyusu dah tersedia..tol tak..hehehe..Jubah mnyusu ini ada zip sembunyi dihadapannyer..Mudah untuk baby mnyusu dan dapat menutup aurat kerana dibawah tudung..Kat sni saya post sekali gambarnyer..cntik jubah nih..ada sulam2..:) Sorilah gambor tak bper nk cntik..Gune hanset jer..kamera ade org pinjam..hehe



2 comments:

  1. salam. kak, dari mana bole beli kain mcm ni ye? sy pun berkenan ngn design ni. cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsm..owh kain tu yer..kain xtau la..ni customer punya jubah..=) akak just jahit jer..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...